Няма смисъл да организираме Коалиционен съвет във вторник (26 април), от

...
Няма смисъл да организираме Коалиционен съвет във вторник (26 април), от
Коментари Харесай

Христо Иванов каза отива ли с Петков в Киев

" Няма смисъл да организираме Коалиционен съвет във вторник (26 април), от него има смисъл да се случи, откакто премине визитата на българската делегация в Киев ". 

Това съобщи пред БНР ръководителят на парламентарната група на " Демократична България "  Христо Иванов и посочи, че от ДБ още не са решили кой ще бъде техен представител във водената от премиера Кирил Петков делегация от представители на ръководещата коалиция в Украйна:

" Ще преценим кой ще е представителят ни. Към момента не наподобява това да съм аз ", сподели той.

Позицията ни е еднопосочна - да се помогне на Украйна с военна помощ, безапелационен беше Иванов и посочи, че тя не е позиция, която се образува в Киев и " тя е нашата позиция по какъв начин наподобяват националните ни ползи ".

" Ние ще се възползваме от опцията, която имаме - всяка първа сряда в месеца да вкарваме по една точка в дневния ред на Народното събрание. Ще вкараме на 4 май плановете за решение в пленарна зала и ще настояваме да се гласоподава точката във вид, в който става дума за военна помощ за Украйна ", добави водачът на ПГ на Демократична България.    

По думите му заявките на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи дават мотив за очакване тази версия на решението да получи задоволителна поддръжка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР